Beoordelingen van Oriental Restaurant Ruby Amsterdam

Recente recensies van Oriental Restaurant Ruby Amsterdam

5 sterren na 93 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I always order at Ruby but today I was a bit disappointed with my order and the service. I ordered a meal which usually comes with hot sauce Sambal this time it wasn’t delivered with my order. When I called the restaurant and the guy on the phone was like I don’t know what you ordered and that they most probably forgot to put it with my meal and that I can come pick it up. First of there is a reason I ordered from home. I thought the service wasn't to nice and the guy on the phone wasn’t friendly. You could have At least apologize for the mistake done or offer to bring one. Since I am a steady customer. I wasn’t satisfied with the call! Hope next time you can prevent this mistake.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk maandmenu gegeten. Qua smaak dik op orde en ook de verschillende hapjes bij elkaar was heerlijk. Hoeveelheid was ruim genoeg en de bezorging snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk tot snel op het terras😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al voor de tweede keer zo’n heerlijk maandmenu voor 2 personen. Wij vinden het een blijvertje. Wellicht ook eens andere gerechten. Tot de volgende keer !

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, goed verpakt, warm en snel bezorgd (op zaterdag).

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vorige bestelling ging er iets mis. Wij kregen een ander gerecht dan besteld. Overigens heel lekker ! Deze bestelling troffen wij heerlijke extra tapas aan (oa mijn favoriete pangsit) omdat er vorige keer iets fout ging. Wat een mooie gebaar, dank jullie wel, we hebben wederom gesmuld. Kunnen niet wachten tot jullie open gaan. Groet Sandra

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaliter zijn we zeer te spreken over de kwaliteit van de gerechten van Ruby. Maar tot onze verbazing en teleurstelling was het deze keer een stuk minder. Het is moeilijk om aan te geven wat er nu precies aan schortte. Het was allemaal een stuk vlakker qua smaak. Andere kok of had hij een offday, geen idee maar we zijn beter gewend. Jammer.

Reactie van Oriental Restaurant Ruby:Beste Roy, Dank je voor de feedback, wij zullen kijken wat het probleem is en zullen zeker opletten voor de volgende keer. Team Ruby!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Heerlijk warme maaltijd.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snel bezorgd.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden Siu Nam besteld maar kregen een ander gerecht dus er ging iets verkeerd. Was evengoed lekker ! Volgende keer beter !

Reactie van Oriental Restaurant Ruby:Excuses voor de fout Sandra, wij zullen dat goed maken bij je volgende bestelling. Team Ruby!!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Fijne blend van aziatische smaken en meer dan genoeg. Hou vol in deze moeilijke tijd!

Reactie van Oriental Restaurant Ruby:Dank u wel voor deze mooie woorden🥰 Team Ruby

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten !

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en zeer vriendelijk personeel

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Dubbel en dwars voor herhaling vatbaar!!! En keurig op tijd bezorgd!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima website en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd ontvangen, zelfs 15 minuten te vroeg maar dat hindert niet. Eten was heel goed/lekker

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, goed warm bezorgd, uitstekende service! Een aanrader.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Eten goed op temperatuur en smakelijk. Online bestellen prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op 7-03-2021 om 20:00 een bestelling geplaats die nooit is geleverd en heb proberen te bellen vanaf 20:45, helaas heeft niemand opgenomen(ik heb 7keer gebeld). Dus heb ik mijn bestelling nooit gekregen, hopelijk wordt het bedrag van de bestelling terug gestort.

Reactie van Oriental Restaurant Ruby:Sorry voor de ongemak Kyara!! ik heb je net een email gestuurd met een kortingscode als kleingheidje. Ruby Team!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm eten. Snel bezorgd, binnen 30 minuten in het weekend.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en exact op tijd geleverd

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, Ruby stelt nooit teleur

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal prima. Keurig op tijd bezorgd en heerlijke gerechten. Top.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

constante kwaliteit van het eten, goede wijn behoeft geen krans , zegt een oud spreekwoord en prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar wel een beetje koud bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed verzorgd ,en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijwel uitsluitend gestoomde hapjes besteld. Ze waren na bezorging iets te ver afgekoeld, maar na een paar minuten in de stoomoven waren ze perfect. Alsof we in het restaurant zelf zaten. Gaan we vaker doen.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en snel

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd erg snel geleverd. We hebben lekker gegeten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld van een duidelijke website; bezorging verliep vlekkeloos en het eten was heel lekker!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, Goed warm en precies op de afgesproken tijd geleverd, alle lof voor Ruby

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom smakelijke gerechten. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten bij Ruby en goede service

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, altijd kwaliteit en betrouwbaar in de bezorging. Top!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse ingrediënten en lang niet zo vet als menig ander!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker Chinees eten! Beste wonton soep in Amsterdam! :)

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great tasting, good quality food. Also, delivered promptly. This is a favourite of ours.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en afhalen werkt prima. De maaltijd is op tijd klaar en goed warm

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, De bezorging ook

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 portie bihoen Singapore had maar 1 garnaal in!! Was wel lekker .

Reactie van Oriental Restaurant Ruby:Halllo Cher, Dank je voor de review. Wij zijn blij dat jullie het lekker vonden. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat je voor de Bihoen Singapore maar 1 garnaal krijgt. Daarom hebben wij jou spaarpunten aangepast, zodat je bij de volgende bestelling een kleine korting ontvangt. Excuses voor de ongemak en tot de volgende keer. Ruby Team.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend kwaliteit. Op tijd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voor de lunch een box met deep fried dimsum en dan een lunchbox met verschillende soorten topping. Doen!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd lekker snel bezorgd!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel bezorgd en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging exact op tijd. Hopenlijk blijft online bestellen en bezorgen ook na de Corona ellende mogelijk.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige restaurant.. eten is smakelijk en goede ambiance & service. Niet vergelijkbaar als de buurt Chinees! Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk. zoals altijd

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lunch bestaande uit dim sum en andere hapjes. Lekker qua smaak, variatie en mooie presentatie. Makkelijk ophalen parkeren voor de deur.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hebben weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt voor de extra loempia’s en moneybaggs. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd gebracht en goed verpakt. Alles was ook heel erg lekker precies zoals ik gewend ben van Ruby’s. Absoluut voor herhaling vatbaar

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend bereid en op tijd geleverd!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom heerlijk gegeten

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Aanrader !

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, óók de vegetarische gerechten. Supersnelle en vriendelijke bezorging.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig eten! Bezorging was ook heel netjes

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer goede en vriendelijke service. mooi op tijd bezorgd, alle lf hiervoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had niet anders verwacht, over héérlijk 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende kwaliteit van eten, correcte bezorging op tijd. heel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het garnalengerecht met cashew noten en weer de ossenhaas geprobeerd. Super lekker gegeten. Hartelijk dank voor het verrekenen van de loempia’s. Jullie service is erg fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd vlot geleverd en de kwaliteit van het eten is, zoals altijd, van uitstekende kwaliteit.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten weer. Alles wordt netjes en zorgvuldig ingepakt en de kwaliteit van de nasi is goed

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar dat weten wij van Ruby, de porties zijn aan de magere kant. Niet zoals wij van een Chinees restaurant gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met mijn gezin! Zeker je geld waard.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elk gerecht heeft zijn eigen smaak. Alles is dan ook erg smaakvol.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

grote klasse, erg genoten van alles wat ik had besteld